Keuken coating

Keuken coating aanbrengen

Wil je de levensduur van je keuken en/of apparatuur verlengen? Maar ook minder tijd kwijt zijn aan het schoonmaken van je keuken? Keuken coating biedt de oplossing. INVICOAT heeft coatings die geschikt zijn voor verschillende toepassingen in de keuken. Zo hebben we onder andere coatings die je kunt gebruiken voor je aanrecht, gasfornuis, koelkast, kraan en keuken accessoires. Ook hebben we anti-kalk coating, wat ook erg handig kan zijn in de keuken.

Keuken coating voor diverse materialen

In de keuken zie je verschillende soorten materiaal. Ieder type materiaal verdient de nodige specifieke aandacht. Om die reden hebben we voor ieder materiaal een geschikte coating in huis. Hierdoor is het resultaat van de coating optimaal. Benieuwd naar welke coatings we hebben? INVICOAT heeft de populairste keuken coatings op een rijtje gezet.

  • Marmer coating
  • Steen coating
  • Kunststof coating
  • Rvs coating
  • Rubber coating
  • Aluminium coating 

Algemene uitleg keuken coating aanbrengen

Over het algemeen heeft iedere coating dezelfde voorbereiding. Namelijk het schoonmaken en ontvetten van het te coaten oppervlak. Ieder materiaal heeft een eigen gewenste manier van schoonmaken. Nadat je het materiaal van de keuken toepassing op de juiste wijze hebt schoongemaakt, kun je de keuken coating toepassen. Dit kun je doen met een kwast of roller. Met een kwast of roller kun je de keuken coating gelijkmatig over het oppervlak verdelen. Sommige oppervlaktes hebben een dubbele laag coating nodig voor optimale werking.