Badkamer coating

INVICOAT BADKAMERCOATING: BESPAAR TIJD, GELD EN ENERGIE

Bij INVICOAT zien we je badkamer als meer dan een functionele ruimte; het is een plek van welzijn en comfort. Daarom gaat onze badkamercoating verder dan alleen beschermen. Het is een investering in duurzaamheid, hygiëne en gebruiksgemak. Onze geavanceerde coatingtechnologie verlengt de levensduur van diverse oppervlakken, van glas tot tegels, en maakt schoonmaken eenvoudiger. Vuil, schimmel en andere ongewenste elementen krijgen geen kans om zich te hechten, wat resulteert in minder onderhoud en meer tijd voor jezelf.

 

De oplossing tegen kalkaanslag in je badkamer INVICOAT badkamercoating

DÉ OPLOSSING VOOR KALKPROBLEMEN

Een veelvoorkomend probleem in badkamers is kalkaanslag, vaak veroorzaakt door onvoldoende ventilatie. INVICOAT biedt de perfecte oplossing: een langdurige coating voor zowel glas als tegels. Deze onzichtbare filmlaag voorkomt dat kalk kan inbranden, waardoor je profiteert van:

  • Besparing op arbeidstijd en -kosten
  • Vermindering van het gebruik van andere reinigingsmiddelen
  • Overbodig worden van chemische dieptereinigers

Badkamercoating voor VERSCHILLDENDE materialen

Voordat we aan de slag kunnen met het aanbrengen van badkamer coating, is het belangrijk om te weten wat het materiaal van het oppervlak is. Het succes van een coating hangt af van het materiaal waarop het wordt aangebracht. Daarom bieden we specifieke coatings voor:

Hoe breng je invicoat badkamercoating aan?

Het aanbrengen van onze badkamercoating is eenvoudig en kan in een paar stappen worden voltooid:

1. Voorbereiding: Maak de badkamer grondig schoon en zorg dat het oppervlak vrij is van vuil, stof en vocht.

2. Ontvetten: Ontvet het oppervlak waarop je de coating gaat aanbrengen.

3. Coating: Breng de badkamercoating aan met de bijbehorende applicator, volgens de fabrieksinstructies.

Hoewel onze badkamercoating een robuuste bescherming biedt, is regelmatig onderhoud en reiniging essentieel om de levensduur van je badkamertegels en het glaswerk te verlengen.

uitbesteden of zelf doen?

INVICOAT kan je voorzien van zowel de benodigde coatings als de kennis om deze zelf aan te brengen. Daarnaast hebben we de expertise en mankracht om het volledige proces voor je uit handen te nemen, van het herstellen van de huidige situatie tot het aanbrengen van de coating en het geven van reinigingsadvies.