Badkamer coating

Bespaar tijd, geld en energie met INVICOAT Badkamer Coating

Badkamer coating beschermt tegen vuil, kalk en meer

INVICOAT badkamercoating is een geavanceerde oplossing die jouw badkamer langer schoon en onderhoudsvrij houdt. Deze coating biedt een bescherming voor verschillende oppervlakken zoals glas, tegels, steen en marmer. Het unieke aan INVICOAT is dat het niet alleen beschermt tegen kalkaanslag en dagelijkse slijtage, maar ook het schoonmaakproces sterk vereenvoudigt. Vuil, zeepresten en kalk hechten minder snel aan oppervlakken die behandeld zijn met INVICOAT, waardoor je minder vaak en met minder moeite hoeft schoon te maken. Deze coating is gemakkelijk zelf aan te brengen, wat het een perfecte keuze maakt voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Met INVICOAT badkamercoating investeer je niet alleen in de bescherming, maar ook in de duurzaamheid en hygiëne van je badkamer.

Met INVICOAT Badkamer Coating heb je elke dag een frisse start in een stralende badkamer.

Badkamer coating voor verschillende materialen

Voordat we aan de slag kunnen met het aanbrengen van badkamer coating, is het belangrijk om te weten wat het materiaal van het oppervlak is. Het succes van een coating hangt af van het materiaal waarop het wordt aangebracht.

Daarom bieden we specifieke coatings voor:

Verleng de levensduur van badkamerglas! 

Bescherming voor steen in de badkamer

Zorg dat marmer langer mooi blijft

Duurzaamheid voor rubber in je badkamer

Onderhoudsvriendelijk kunststof in de badkamer

FAQ Badkamer coating

Het aanbrengen van onze badkamer coating is eenvoudig en kan in een paar stappen worden voltooid:

1. Voorbereiding: Maak de badkamer grondig schoon en zorg dat het oppervlak vrij is van vuil, stof en vocht.

2. Ontvetten: Ontvet het oppervlak waarop je de coating gaat aanbrengen.

3. Coating: Breng de badkamercoating aan met de bijbehorende applicator, volgens de fabrieksinstructies.

Hoewel onze badkamercoating een robuuste bescherming biedt, is regelmatig onderhoud en reiniging essentieel om de levensduur van je badkamertegels en het glaswerk te verlengen.

INVICOAT kan je voorzien van zowel de benodigde coatings als de kennis om deze zelf aan te brengen. Daarnaast hebben we de expertise en mankracht om het volledige proces voor je uit handen te nemen, van het herstellen van de huidige situatie tot het aanbrengen van de coating en het geven van reinigingsadvies.

Ja, INVICOAT biedt specifieke coatings voor diverse oppervlakken zoals glas, steen, marmer, rubber en kunststof, en is veilig voor gebruik op deze materialen.

Terwijl INVICOAT het onderhoud vereenvoudigt en de frequentie van schoonmaken vermindert, is enig regelmatig onderhoud nog steeds noodzakelijk om de beste conditie van de behandelde oppervlakken te behouden.