Raam coating

Versterk de duurzaamheid en uitstraling van je ramen en kozijnen

Raam coating voor ramen en kozijnen

Bij INVICOAT begrijpen we het belang van jouw ramen en kozijnen voor zowel het uiterlijk als de efficiëntie van je huis. Daarom bieden we een hoogwaardige raam coating aan, speciaal ontwikkeld om jouw ramen te beschermen en hun levensduur te verlengen. Onze coatings zorgen niet alleen voor een betere energie-efficiëntie, maar beschermen jouw kozijnen ook tegen de harde weersomstandigheden. Onze producten zijn geschikt voor een verscheidenheid aan materialen, zodat je altijd de juiste bescherming krijgt.

Bescherm je uitzicht, bescherm je ramen – kies voor de ultieme raam coating.

Veelzijdige bescherming voor elk materiaal

Raam coating voor diverse materialen

Onze raam coating is niet ‘one-size-fits-all’. We hebben specifieke formules ontwikkeld voor verschillende materialen, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Of het nu gaat om houten kozijnen die extra bescherming nodig hebben tegen weersinvloeden of RVS kozijnen die een extra glans verdienen, wij bieden jou de perfecte oplossing.

Bescherm je houten kozijnen

Geef je RVS kozijnen een langdurige glans en bescherming

Houd je ramen helder met transparante coating

FAQ Raam coating

Onze raam coating is ontworpen om lang mee te gaan, gewoonlijk meerdere jaren, afhankelijk van de blootstelling aan weersomstandigheden en de mate van onderhoud.

Ja, je kunt onze raam coating gemakkelijk zelf aanbrengen met een spray of roller, afhankelijk van het product en jouw voorkeur.

We raden aan om eerst oude verf of coating te verwijderen voor het beste resultaat en een optimale hechting van de nieuwe coating.

Je kunt onze raam coating zeker zelf aanbrengen; het is ontworpen voor eenvoudige en gebruiksvriendelijke toepassing. We bieden gedetailleerde instructies om je te helpen bij het proces. Echter, als je niet zeker bent van je doe-het-zelf vaardigheden of als je het aanbrengen liever overlaat aan een expert voor het beste resultaat, dan raden we aan een professional zoals INVICOAT in te schakelen, neem contact met ons op voor meer informatie.